dimarts, 3 de febrer de 2015

APRENENTATGE DIGITAL A LES AULES DE PRIMÀRIA

Benvolgudes famílies,
Aquest curs hem introduït l’ús de les tauletes a cicle inicial. El pla està inclòs dins del projecte de digitalització del centre que té com a objectiu primordial la introducció  de les noves tecnologies al procés d’aprenentatge.
Els alumnes desenvolupen les següents competències digitals: Aprendre a encendre i a apagar una tauleta, triar una aplicació, utilitzar les tauletes no només com a joguines sinó com a eina educativa, treballant amb aplicacions diverses. Així doncs, algunes de les aplicacions utilitzades  estan encaminades a l’orientació espacial, altres a la lecto-escriptura, memòria, al càlcul i a l’aprenentatge de l’anglès.
L’activitat està inclosa dins de la programació dels cursos de primer i segon, concretament es treballa un cop per setmana. Cada nen/a treballa una aplicació determinada en funció de les seves necessitats i del seu ritme d’aprenentatge.
A primer, durant aquestes setmanes estem treballant les aplicacions: Ejercicios de primaria niños i Monster numbers. Totes elles d’accés lliure.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

PRIMER SÍ QUE MOLA!!! Template by Ipietoon Cute Blog Design